середа, 02 липня 2014 08:37

Бойовики знищили 4 гармати, танк та вантажівку сил АТО - підсумок втрат за добу

Бойовики знищили 4 гармати, танк та вантажівку сил АТО - підсумок втрат за добу
Фото: joinfo.ua

Протягом доби сили АТО нанесли значних ударів по угрупованням терористів, знищивши велику кількість живої сили бойовиків та військової техніки. Проте і серед силовиків АТО також є втрати.

Про це повідомив речник АТО Олексій Дмитрашківський.

"Незважаючи на те, що терористи знаходяться під великим пресингом українських силовиків, окремі групи бойовиків не полишають спроб прорватися із оточення. Зокрема атаки бойовиків були здійснені на позиції сил АТО на горі Карачун та ще на кілька блокпостів біля Слов'янська. Всі атаки були відбиті.

Проте українські силовики зазнали втрат. Один військовослужбовець загинув - його вбив снайпер терористів. Ще 13 українських вояків було поранено в результаті масованих обстрілів, в тому числі і артилерійських з боку терористів.

Також сили АТО зазнали втрат у військовій техніці. Терористам вдалося підбити український танк "Т-64" та вантажівку "Урал" і знищити 4 гармати "Д-30".

Сили ж АТО завдали масованих ударів у відповідь. Повністю знищено табір терористів і втрати живої сили, за оперативною інформацією, рахуються сотнями. також було знищено та пошкоджено певну військову техніку. Проте більш конкретно можна буде сказати пізніше після отримання розвідданих", - зазначив Дмитрашківський.

Нагадаємо, що учора в результаті авіаудару сил АТО по базам терористів біля Краматорська знищено до тисячі бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики знищили 4 гармати, танк та вантажівку сил АТО - підсумок втрат за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі