четвер, 14 травня 2015 07:19

Бойовики шість разів припиняли вогонь, щоб забрати своїх загиблих - штаб АТО

Бойовики шість разів припиняли вогонь, щоб забрати своїх загиблих - штаб АТО
Фото: REUTERS

Терористи не зменшили кількість обстрілів і минулої доби. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

Розпочинаючи з 18 години вчорашнього вечора бойовики зосередили свій вогонь на Донецькому напрямку. З мінометів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів та іншої наявної зброї вони вели вогонь по Пісках, Опитному, Гранітному, Красногорівці, Мар'їнці, По Авдіївці та шахті Дутовка, окрім іншої зброї воєнні злочинці використовували і озброєння танків.

На Луганському напрямку бандити стріляли по Станиці Луганській, Щастю та Нижньотеплому.

Після відносного затишшя збільшилася кількість та тривалість обстрілів і на Маріупольському напрямку. Майже безперервно стріляли по Широкиному. Дісталося і Чермалику. Окрім інших видів озброєння, вчора, близько 20.30, по Широкиному бойовики використали гармати калібром 122 мм зі снарядами, спорядженими шрапнеллю. Отримуючи адекватну відповідь, терористи шість разів протягом дня і вечора запрошували припинення вогню, щоб забрати своїх загиблих та поранених, але, щоразу, знову ж перші його порушували.

Знову ж вели вогонь і по мирним населеним пунктам та цивільним об'єктам. Зокрема з автоматичних гранатометів по ТЕС Щастя.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики шість разів припиняли вогонь, щоб забрати своїх загиблих - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі