понеділок, 26 січня 2015 09:53

Бойовики обстріляли Троїцьке: "Град" поцілив у школу та церкву

Бойовики обстріляли Троїцьке: "Град" поцілив у школу та церкву
Фото: fakty.ictv.ua

Внаслідок обстрілу села Троїцьке Луганської області, де досі залишається близько 100 дітей, "Градом" була зруйнована школа та пошкоджена церква.

Про це повідомляє прес-служба голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Саме Троїцьке кілька разів атакували, сюди залітають снаряди від "Градів" та з артилерії. Один влучив у загальноосвітню школу (яка й так пошкоджена попередніми обстрілами), інший вибухнув прямо перед кам'яною церквою — одним із найстаріших православних храмів на Донбасі. Залізні ворота церкви від осколків перетворилися на сито, всередині впали кілька старовинних ікон, розбита табличка, пошкоджений фасад", - йдеться у повідомленні.

За вказівкою очільника області Геннадія Москаля, працівники сільради просять у батьків дозволу вивезти дітей із Троїцького в безпечну зону.

"Зараз шукаю транспорт. Кілька областей готові взяти дітей із фронтових сіл до себе й забезпечити їх проживання, харчування та навчання. Думаю, що найближчим часом ми все це вирішимо. Залишати дітей у Троїцькому за нинішніх умов неприпустимо", - наголосив Москаль.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли Троїцьке: "Град" поцілив у школу та церкву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі