понеділок, 19 січня 2015 19:09

Бойовики активно обстрілювали населені пункти, у донецькому аеропорту - затишшя

Бойовики активно обстрілювали населені пункти, у донецькому аеропорту - затишшя
Фото: zn.ua

Протягом дня ситуація на Донбасі характеризується деяким зниженням активності бойовиків. Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбук.

"На території донецького аеропорту спостерігалося відносне затишшя. Разом з тим, бойовики здійснювали обстріли наших позицій навколо летовища - в районі Авдіївки (з міномета), Гранітного (тричі з артилерії та РСЗО БМ-21 "Град"), Тоненького (БМ-21 "Град"), Новомихайлівки (артилерія), а також поблизу Богданівки, Красногоровки та Славного (з міномета). Двічі, з артилерії та РСЗО "Град", був обстріляний населений пункт Піски. Близько 16 години відбулось руйнування перекриття нового терміналу. Командуванням вжито всіх заходів щодо надання допомоги захисникам терміналу", - йдеться у повідомленні.

На дебальцівському напрямку бойовики вчинили черговий злочин проти мирних громадян.

"Близько 8.00 терористи завдали удару з реактивних систем "Град" по житлових будівлях міста Дебальцеве. Серед цивільних є загиблі та постраждалі, в тому числі діти. Очевидно, задовільнившись результатами, бойовики після цього особливої активності на даному напрямку не проявляли – вони чотири рази обстріляли з мінометів та стрілецької зброї позиції українських військових поблизу населеного пункту Центральний та ще раз відкрили вогонь неподалік Ленінського", - зазначають у прес-центрі.

В районі Маріуполя терористи 11 разів вели вогонь по українських військових з артилерії, мінометів, гранатометів та протитанкового ракетного комплексу. Найбільше обстрілів зазнали наші позиції в районі Миколаївки, Гнутового та Чермалика.

"На Луганщині бойовики зранку п'ять разів обстріляли позиції Збройних Сил під н.п. Кримське. Обстріл вівся з артилерії, мінометів та танка. Поблизу Станиці Луганської терористи відкривали вогонь з гранатомету та стрілецької зброї. У другій половині дня терористи до активних дій не вдавались", - додали у прес-центрі АТО.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики активно обстрілювали населені пункти, у донецькому аеропорту - затишшя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі