неділя, 03 листопада 2013 22:26

Більше 200 осіб врятовано із затонулого в Таїланді порома

Більше 200 осіб врятовано із затонулого в Таїланді порома
Фото: rg.ru

Більше 200 пасажирів вдалося врятувати тайським береговим службам з порома, затонулого в неділю в Сіамській затоці недалеко від острова Ко Лан, повідомляють тайські ЗМІ.

За їх відомостями, рятувальники дістали також тіла шести загиблих, серед яких двоє росіян.

За повідомленнями тайських ЗМІ, 15 осіб перебувають у вкрай важкому стані.

Таким чином, загальне число пасажирів порома, за відомостями деяких тайських ЗМІ, - 215 осіб, з них понад 40 осіб - громадяни Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старший брат убив меншого та переодягнув, щоб отримати свідоцтво про смерть

Однак інші ЗМІ відзначають, що поки точно невідомо, скільки конкретно пасажирів було на поромі. Рятувальні роботи зараз перервані через глибоку ніч.

За словами виконавчого директора Асоціації туроператорів Росії Майї Ломідзе, швидше за все, серед росіян були самостійні, а не організовані туристи. Принаймні, жоден з великих російських туроператорів не підтвердив інформацію про те, що його клієнти були на даному поромі.

"Ми завтра будемо з'ясовувати детальну інформацію про російських громадян і про те, чи мають вони страховки, особливо загиблі", - зауважила Ломідзе.

Зараз ви читаєте новину «Більше 200 осіб врятовано із затонулого в Таїланді порома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі