вівторок, 12 червня 2018 10:32

Бійцівські собаки пошматували чоловіка посеред вулиці

Бійцівські собаки пошматували чоловіка посеред вулиці
Бійцівські собаки пошматували чоловіка посеред вулиці. Фото tsn.ua

На Харківщині в місті Дергачі двоє пітбультер'єрів напали на чоловіка посеред вулиці. 10 хвилин вони шматували свою жертву, а очевидці не могли відігнати собак від чоловіка навіть автомобілем.

"Жахливі кадри зафіксувала камера спостереження. Постраждалий Ігор Агарков стверджує, що просто ішов у власних справах, коли з-під паркану вибігли пси та накинулись на нього. Чоловік притиснувся до паркану, руки виставляв - відбивався", - повідомила ТСН.

Постраждалий зараз перебуває в лікарні – собаки повидирали з його тіла шматки плоті. Сусіди кажуть, що намагалися допомогти Ігорю, але собаки немов не відчували болю – в них кидали камінням, а вони продовжували стрибати на чоловіка. Обурені місцеві жителі нарікають, що це далеко не перша проблема від бійцівських собак одного і того ж власника.

На власника тварин уже писали заяви, але торік він відбувся штрафом. Розповів, що його собаки цілком адекватні і їх просто спровокували.
Налякані місцеві жителі запевненням Сергія не вірять і вимагають собак вилучити. Але в поліції кажуть, що зробити це можна лише за рішенням суду. За ситуацію з постраждалим перехожим господарю тварин загрожує штраф і 2 роки позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собаки можуть стати причиною масової загибелі людей

В Ірпені на Київщині пес породи стаффордширський тер'єр напав на свою хазяйку й залишив її без рук. Трагедія сталася ввечері 10 червня під час прогулянки.

Зараз ви читаєте новину «Бійцівські собаки пошматували чоловіка посеред вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі