понеділок, 21 грудня 2015 08:05

Бійці АТО годину відбивали атаку під Троїцьким

Бійці АТО годину відбивали атаку під Троїцьким
Фото: vlasno.info

Російсько-терористичні війська з минулого вечора 35 разів відкривали вогонь по українських бійцях.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Неподалік Троїцького, що Луганщині, відбулось бойове зіткнення із малочисельною групою бойовиків, яке тривало впродовж години. Нападники отримали впевнену відсіч та змушені були відступити.

У районі Станиці Луганської вдруге за минулу добу бойовики застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібром 120 мм.

Використання загарбниками 82-мм мінометів зафіксовані біля Зайцевого, що на околиці Горлівки, та біля тимчасово окупованого Донецька - по українських позиціях на околиці Красногорівки. Також по наших позиціях на підступах до Красногорівки ворог гатив із озброєння танку.

Зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики методично продовжують обстрілювати Піски, Опитне та Авдіївку.

Біля Горлівки цієї ночі під вогнем агресора з автоматичних станкових гранатометів опинились Майорськ та Луганське. По позиціях сил АТО біля Новгородського ворог бив зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, озброєння БМП, а також там працював снайпер.

З початку цієї доби з гранатометів та стрілецької зброї противник близько п'яти разів відкривав вогонь у бік наших воїнів у районі Пісків", - ідеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Бійці АТО годину відбивали атаку під Троїцьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі