субота, 26 лютого 2022 02:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Бій за Васильків: росіяни в українській формі розстріляли бійців на КПП

Бій за Васильків: росіяни в українській формі розстріляли бійців на КПП
Російські військові перевдяглися в українських поліцейських. Фото: Сегодня

Біля Василькова на Київщині російські військові переодяглися в форму поліції України розстріляли бійців на КПП. Там тривають бої за аеродром.

Повідомляє "Українська правда" з посиланням на власні джерела в командуванні Збройних сил.

"Окупаційні ДРГ (диверсійно-розвідувальні групи - Gazeta.ua) використовують для прикриття машини та форму поліції України. Так вони діяли поблизу Василькова, де щойно наші ППО збили ІЛ-76 з російськими десантниками. Під'їхали в формі національної поліції Україні на авто з мигалками, розстріляли наших бійців на КПП, відволікли увагу. А в цей час з іншого боку зайшла інша група на вантажівці. Прямо зараз продовжується запеклий бій за аеродром", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили ворога слабшають. Ми ж з кожною годиною міцніємо - Головнокомандувач ЗСУ

Про важкі важкі бої за місто повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ. За інформацією українських військових, саме у це місто Росія намагається висадити свій десант.

У ніч із 25 на 26 лютого українські сили ППО збили російські вертоліт, штурмовик Су-25 та ІЛ-76 з десантом у Василькові на Київщині. Противник намагається захопити місцевий аеродром.

Ця ніч буде найважчою від початку повномасштабної війни Росії проти України. Ворог піде на штурм і застосує весь наявний арсенал озброєння. Важливо вистояти, особливо у Києві, заявив президент Володимир Зеленський у зверненні до українського народу.

Зараз ви читаєте новину «Бій за Васильків: росіяни в українській формі розстріляли бійців на КПП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі