понеділок, 22 жовтня 2012 13:43

Безробітний з панчохою на обличчі порубав сокирою бабусю та її онука

Безробітний з панчохою на обличчі порубав сокирою бабусю та її онука
Злочинець також вкрав 3 тис. 400 грн. Фото: 24tv.ua

На Дніпропетровщині безробітний пограбував та порубав сокирою літню жінку та її онука. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВСУ у Дніпропетровській області.

Працівниками Верхньо-Днiпровського райвідділу міліції за скоєння розбiйного нападу на 72-річну жінку та її 29-річного онука в м. Верховцеве затриманий непрацюючий 36-річний чоловік.

Встановлено, що він, надягнувши маску з панчохи, вдерся до будинку потерпілих, де погрожуючи ножем почав вимагати у них гроші.

Старенька та її онук спробували вчинити опір, і тоді нападник схопив сокиру та почав наносити удари по головi жінки та молодого чоловіка. Жертви злочину змушені були віддати зловмиснику 3 тис. 400 грн.

Потерпілі з численними рубаними ранами голови перебувають на амбулаторному лiкуваннi. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.187 (Розбій) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний з панчохою на обличчі порубав сокирою бабусю та її онука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі