неділя, 19 листопада 2017 18:10

Балкон обвалився разом із чоловіком

Балкон обвалився разом із чоловіком
Балкон обвалився разом із 27-річним чоловіком. Медики кажуть що стан в потерпілого вкрай важкий, тож прогнозів поки не дають. Фото - 34 канал

У Дніпрі на вулиці Маршала Малиновського з квартири на 6 поверсі балкон обвалився разом із 27-річним чоловіком.

Трагедія трапилася вночі, коли чоловік вийшов покурити. Про це повідомляє "34 канал".

З численними травмами чоловіка доправили до лікарні Мечникова. Медики кажуть що стан в потерпілого вкрай важкий, тож прогнозів поки не дають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новобудові впав балкон: загинуло четверо людей

За словами головного лікаря обласної клінічної лікарні імені Мечникова Сергія Риженка, в нього забій мозку третього ступеня, повністю розбите лице, розламані кістки і область грудей. Через це він назавжди залишиться інвалідом.

Сусіди подробиць нічного інциденту не знають, проте кажуть, що балкони тут обвалюються не вперше. Але комунальники нічого не роблять.

У комунальному підприємстві, що опікується будинком, кажуть, балкон обвалився з вини власника квартири. При заміні вікон робітники викинули одне з кріплень балкону.

У поліції кримінального провадження поки не відкривали, бо не можуть опитати постраждалого, а свідків немає. Правоохоронці збирають інформацію, аби з'ясувати, був це нещасний випадок чи крімінальний злочин.

В житловому будинку по вулиці Коблевській, 40 в Одесі із третього поверху впав балкон. В момент, коли він обвалився, на ньому знаходилася 65-річна жінка — вона вийшла полити квіти. Постраждалу госпіталізували. За словами сусідів, у жінки був перелом ключиці і вона скаржилася на те, що не відчуває ніг. Жінка померла у лікарні за кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «Балкон обвалився разом із чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі