понеділок, 14 березня 2022 14:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Азовці за день перемололи 7 бойових машин і 17 російських ГРУшників
10

Російські окупанти обстрілюють Маріуполь без зупинок
Фото: twitter.com/Polk_Azov
Російські окупанти обстрілюють Маріуполь без зупинок
Російські окупанти обстрілюють Маріуполь без зупинок
Російські окупанти обстрілюють Маріуполь без зупинок
Російські окупанти обстрілюють Маріуполь без зупинок

За останні 24 години бійці полку Азов знищили 7 одиниць ворожої броньованої техніки (1 Тайфун, 4 БТРи, 2 ББМ "Рись")та ліквідували багато піхоти включно з 17-ма спецпризначенцями ГРУ Росії.

Про це йдеться на офіційній сторінці полку у Twitter.

"Бої за український Маріуполь тривають попри те, що місто знаходиться в облозі. Захисники продовжують битву за кожного містянина. Бійці стійко і самовіддано борються з російською ордою, яка невпинно атакує Маріуполь авіацією та артилерією", - вказано у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маріуполь у вогні, диму та руйнуваннях: показали моторошне відео

Від початку війни Маріуполь став однією з найгарячіших точок у Донецькій області. У місті багато руйнувань. Населений пункт щодня обстрілюють російські окупанти.

"Найскладніша ситуація у нас в Маріуполі. Це наш біль, наше горе. І ми повинні розуміти, що особиста вказівка Путіна: не допускати гуманітарного коридору. Іншої відповіді на питання: чому так відбувається в Маріуполі? - немає. На жаль, це особиста вказівка президента РФ", - розповів у понеділок, 14 березня, радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Азовці за день перемололи 7 бойових машин і 17 російських ГРУшників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі