четвер, 11 серпня 2011 15:08

Спецтема: Трагедія на шахті у Суходільську

Азаров запевняє, що шахтар Ігор Сметанін працевлаштований

Азаров запевняє, що шахтар Ігор Сметанін працевлаштований

Шахтар Ігор Сметанін, який дав свою альтернативну версію причини трагедії на шахті "Суходільська-Східна" (Луганська обл.), працевлаштований, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров журналістам у четвер у Запоріжжі.

За словами прем'єра, таку інформацію він отримав від голови Луганської облдержадміністрації Володимира Пристюка.

"Якщо це не так, то буде серйозна розмова з губернатором, директором шахти", - підкреслив Азаров.

"Жодна людина, яка виступає з критикою — чи то директора шахти, губернатора чи прем'єра, не буде звільнена. Нам ця критика потрібна", - додав глава уряду.

Він зазначив, що задоволений першим досвідом роботи свого блогу в соціальній мережі Facebook, тому що його помічники регулярно показують йому найбільш резонансні критичні повідомлення.

За словами Азарова, система управління в країні повинна будуватися не тільки на дії чиновників, а й на обліку критичних думок громадян.

"Ми нікому не дамо розправитися зі Сметаніним, яким би він не був", - сказав прем'єр-міністр.

Як повідомляли ЗМІ, гірник Сметанін висловив думку, що трагедія на шахті "Суходільська-Східна" була пов'язана з тим, що її керівництво закривало очі на поганий стан відділу охорони праці, вимагаючи від працівників перевиконання плану.

Завдяки мережі Інтернет це відео побачили десятки тисяч людей, у тому числі прем'єр Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров запевняє, що шахтар Ігор Сметанін працевлаштований». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі