четвер, 04 серпня 2011 22:16

У лікарні помер гірник з шахти "Краснокутська"

У лікарні помер гірник з шахти "Краснокутська"

Шахтар, який постраждав в результаті спалаху метану на шахті "Краснокутська" в Луганській області, помер у четвер, 4 серпня.

"Один (гірник) помер", - повідомили в МНС.

В результаті спалаху метану на шахті "Краснокутська" постраждали 23 людини. За останніми даними, четверо з них були у важкому стані, 19 - у стані середньої тяжкості.

Інцидент стався під час демонтажу лави пласту, при увімкненні лебідки на горизонті 155 метрів. На цей момент у шахті перебували 224 людини, на аварійній ділянці – 37 гірників.

За фактом події порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, в п'ятницю, 29 липня, сталися одразу дві великі аварії на українських шахтах. На шахті "Суходільська-Східна" в Луганській області на глибині 915 м стався вибух повітряно-метанової суміші. Загинули 27 гірників.

На поверхні шахти ім. В.М. Бажанова ДП "Макіїввугілля" у Макіївці сталося раптове обвалення 65-метрового баштового копру – пристрою для підйому-спуску людей та вантажу. Там загинули 11 людей.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні помер гірник з шахти "Краснокутська" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі