пʼятниця, 25 вересня 2020 22:17

Аварія літака на Харківщині: повідомили кількість загиблих
4

Біля Чугуєва впав літак
Фото: Національна поліція
Біля Чугуєва впав літак
Біля Чугуєва впав літак
Біля Чугуєва впав літак

Зараз відомо про 20 загиблих та двох тяжко поранених під час падіння військового літака у Харківській обл.

В Офісі президента повідомили, що пожежу вже загасили. Створюють державну комісію для з'ясування всіх обставин та причин катастрофи.

На борту літака перебувало 23 особи. 5 членів екіпажу та 18 курсантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом впав і загорівся легкомоторний літак: перші кадри з місця НП

"Сьогодні ввечері в Харківській області сталася авіаційна катастрофа літака Ан-26 (бортовий номер 76) Повітряних Сил ЗС України. Літак розбився при заході на посадку. Крім екіпажу, на борту літака перебували курсанти Харківського університету Повітряних Сил ЗС України", - йдеться в повідомленні ЗСУ.

Глава Харківської ОДА Олексій Кучер з місця події повідомив, що на борту було 28 осіб. З них 7 офіцерів та 21 курсант. 22 людини загинуло, 2 вижили. Одна у критичному стані. Доля чотирьох невідома.

Двох постраждалих з важкими опіками госпіталізували, передає "Інтерфакс-Україна".

"Наразі ми забрали з місця події двох постраждалих. У обох дуже важкі великі опіки", - повідомив директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

У Чугуєві Харківської обл. близько 20.45 впав військовий літак АН-26. На ньому курсанти Харківського університету Повітряних Сил здійснювали навчальний політ.

Зараз ви читаєте новину «Аварія літака на Харківщині: повідомили кількість загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі