четвер, 11 серпня 2016 14:36

Андрія Цюрпіту мертвим знайшов батько

Тіло 27-річного тернополянина Андрія Цюрпіти, який зник у минулі вихідні, сьогодні, 11 серпня, знайшов батько. Андрій лежав на березі ставка, неподалік від того місця, де його востаннє бачили друзі. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у відділі комунікації ГУ НП в Тернопільській області.

 

"Хлопця прибило до берега за декілька метрів від місця, де його востаннє бачили. Наразі на місці працюють правоохоронці та рятувальники. Унього дуже набрякла та посиніла голова, інші частини тіла не пошкоджені. Тому говорити про причину смерті зарано. Чи його вдарили, чи він просто впав у воду - встановить експертиза. Батьки до останнього надіялися, що син живий, оскільки тіло у ставку одразу не було знайдене. Тому розглядалися усі версії зникнення",- розповіла Наталя Бісовська із Тернопільської у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивцям Катерини Обухівської та її доньки "світить" довічне

Нагадаємо, Андрій Цюрпіта зник під час відпочинку із друзями біля Білецького мосту на косі. Вийшов із води, відійшов від наметів і пропав. Друзі шукали його власними силами. Потім викликали поліцію та кінолога із собакою. Тварина взяла слід, але за 10 метрів він обірвався. Наступного дня водойму обстежили водолази, але тіла хлопця не виявили.

Зараз ви читаєте новину «Андрія Цюрпіту мертвим знайшов батько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі