пʼятниця, 25 грудня 2020 18:10

Агресивний чоловік порізав 2 жінок

Агресивний чоловік порізав 2 жінок
На Полтавщині 36-річний чоловік із ножем напав у будинку на жінок 30 і 32 років. Одна з потерпілих у лікарні. Фото: pl.npu.gov.ua

У селі Розсошенці на Полтавщині 36-річний чоловік напав із ножем на жінок 30 і 32 років. Різанина сталася ввечері 24 грудня в одному з приватних будинків.

Одна з потерпілих у хірургічному відділенні районної лікарні, іншу після огляду медики відпустили. Підозрюваного затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агресивний чоловік порізав сусіда, який неправильно паркував авто

"Між чоловіком та жінками виник конфлікт, в результаті якого підозрюваний вхопився за ножа", - розповіли в поліції.

Справу розслідують як замах на умисне вбивство. Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

В Одесі 44-річний чоловік запропонував 41-річному товаришу стати хрещеним батьком для своєї дитини, а потім зарізав. Трагедія сталася вдома у зловмисника – в одній із квартир багатоповерхівки на вул. Махачкалінській. Померлий начебто образив нападника.

Зараз ви читаєте новину «Агресивний чоловік порізав 2 жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі