понеділок, 07 грудня 2020 15:30

Покликав за кума і зарізав: чоловік напав із ножем на товариша

Покликав за кума і зарізав: чоловік напав із ножем на товариша
В Одесі затримали 44-річного чоловіка, який вбив майбутнього кума. Фото: od.npu.gov.ua

В Одесі 44-річний чоловік запропонував 41-річному товаришу стати хрещеним батьком для своєї дитини, а потім вбив.

Трагедія сталася вдома у зловмисника – в одній із квартир багатоповерхівки на вул. Махачкалінській. Померлий начебто образив нападника, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Правопорушник запропонував товаришу стати хрещеним батьком для своєї дитини і запросив до себе обговорити всі важливі питання щодо підготовки до хрестин. Між чоловіками виникла суперечка, у якій господар схопив зі столу ніж і вдарив ним гостя у груди. Потерпілому одразу викликали "швидку", але лікарі констатували смерть", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіла піти: розповіли про чоловіка, який зарізав дружину й намагався вбити себе

44-річний зловмисник з місця події втік. Його наздогнали за декілька кварталів від дому. Зі слів чоловіка, він накинувся на товариша з ножем, бо той нібито безпідставно назвав його поганим сім'янином.

Ніж та інші речові докази, вилучені з оселі фігуранта, поліцейські направили на експертизу. Йому повідомили про підозру в умисному вбивстві. За це загрожує до 15 років в'язниці.

У Дніпрі в під'їзді багатоповерхівки на пр. Петра Калнишевського невідомий зарізав 37-річного чоловіка і втік. Убивство сталося, коли чоловік відкривав двері квартири.

Зараз ви читаєте новину «Покликав за кума і зарізав: чоловік напав із ножем на товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі