неділя, 10 травня 2020 15:12

"Агенти Кремля": у Тернополі "кров'ю" розписали Російську церкву
5

У Тернополі обмалювали церкву
Фото: Поліція
У Тернополі обмалювали церкву
У Тернополі обмалювали церкву
У Тернополі обмалювали церкву
У Тернополі обмалювали церкву

У ніч з 8 на 9 травня 2020 року невідомі пошкодили зовнішні стіни та браму тернопільського кафедрального собору на честь мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії Російської церкви в Україні.

Червоною фарбою написали "сепари", "агенти Кремля" та "кров України на ваших руках".

"Порушника поліцейські встановили одразу після вчинення ним хуліганських дій. Стосовно нього правоохоронці склали протоколи одразу за трьома статями Кодексу України про адміністративні правопорушення", - повідомляють у поліції.

Заступник начальника ГУНП в Тернопільській обл. Михайло Білецький повідомив, що 9 травня близько 3 години ночі під час патрулювання в Старому парку співробітники міського відділу поліції помітили компанію з п'яти молодих чоловіків. Це жителі Тернополя, віком від 20 до 26 років.

Їх запросили до Тернопільського міського відділу поліції. В одного із хлопців виявили п'ятилітрове відро з червоною фарбою.

Молодик зізнався, що розмалював фасад меморіального комплексу "Вічний вогонь" у Старому парку, а також пописав ворота та фасад церкви на вул. Коновальця, 1. Як стверджує, хуліганські дії вчиняв один.

26-річний житель Тернополя ніде не працює та не навчається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На могилі героя АТО спалили державний прапор

Правоохоронці встановили, хто сплюндрував пам'ятник жертвам Голокосту у Кривому Розі. Під час розслідування опитали свідків події та зняли відео з камер спостереження, повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської обл.

Зараз ви читаєте новину «"Агенти Кремля": у Тернополі "кров'ю" розписали Російську церкву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі