вівторок, 10 червня 2014 17:26

Адвокату "Топаза" вручили повістку у військкомат

Адвокату "Топаза" вручили повістку у військкомат
Олександр Шадрін. Фото: seo-top-news.com.ua

Адвокату Олександру Шадріну вручили повістку до військкомату відразу після закінчення розгляду в апеляційному суді скарги по зміні запобіжного заходу щодо антімайдановца Гната Кромского, відомого на прізвисько "Топаз".

Про це повідомив сам Шадрін.

"Зараз військкомат під запис вручає мені повістку, в якій написано" Наказано з'явитися до 8.00 у п'ятницю, 13-го червня, в Дзержинський райвійськкомат ", - сказав він.

Адвокат стверджує, що не знає, навіщо його викликають.

"Усно кажуть, що мобілізують. Але в повістці не вказано, для яких цілей з'явитися... Очевидно, що таким чином залишають моїх підзахисних без захисту", - сказав Шадрін.

Він зазначив, що закон не містить прямої заборони на мобілізацію адвокатів, але в ньому є норма, що забороняє суміщати адвокатську діяльність з військовою службою. Разом з тим, він заявив, що не має наміру ховатися і прийде до військкомату в зазначений час.

"Я добропорядний громадянин. Звичайно, я з'явлюся за повісткою", - сказав Шадрін.

Адвокат Шадрін захищає підозрюваних і обвинувачених по ряду резонансних справ, в т.ч. у справі про захоплення Харківської обладміністрації 1 березня, про масові заворушення, захопленні і підпалі Харківської ОДА 6-8 квітня, а також про збройні напади на виборчі дільниці в Новоайдарському районі Луганської області 26 травня якими керував настоятель православного храму Володимир Марецький.

Зараз ви читаєте новину «Адвокату "Топаза" вручили повістку у військкомат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі