вівторок, 13 червня 2023 15:45

"Я ще живий і жити буду": Лукашенко розповів, на що перехворів у травні

"Я ще живий і жити буду": Лукашенко розповів, на що перехворів у травні
Диктор Олександр Лукашенко, який вирізняється безглуздими та брехливими заявами, сказав, що під час хвороби він був на ногах, бігав, стрибав, навіть у хокей грав. Фото: Belta

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко повідомив, що переніс аденовірус.

Водночас, за його словами, усе, що писали ЗМІ про його здоров'я – неправда. Про це повідомляє Belta.

"Просто мені довелося переносити все це на ногах. На ногах краще хворобу не переносити", – сказав диктатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукашенко передав Путіну понад 130 тис. тонн боєприпасів

За його словами, відновлюватися він буде приблизно три місяці.

"А все, що писали, що в ЦКЛ (Центральна клінічна лікарня Москви – Gazeta.ua) мене возили, ще щось – я навіть не знаю, де ця ЦКЛ. І потім. Це дурість і тупість неймовірна. Якби мені потрібна була б допомога, то до мене впродовж кількох годин із тої ж ЦКЛ Путін би прислав десяток лікарів", – сказав він.

Лукашенко, який вирізняється безглуздими та брехливими заявами, сказав, що він "був на ногах, бігав, стрибав, навіть у хокей грав".

"Але я зрозумів, що на ногах краще не переносити це, бо довше будеш відновлюватися. Як у мене і сталося. Ви не хвилюйтеся, я ще живий і жити буду", – сказав він.

Білоруському диктатору Олександру Лукашенку не вдалося переконати білоруських військових піти в наступ на Україну у грудні 2022 року.

Хоча він був готовий віддати такий наказ. Про це розповів представник Об'єднаного перехідного Кабінету з оборони та нацбезпеки Демократичної Білорусі та засновник білоруської десантно-штурмової групи у складі ЗСУ Валерій Сахащик в ефірі "Еспресо".

Від початку повномасштабної агресії Росія використовувала територію Білорусі як плацдарм для атак на Україну. Звідти 24 лютого 2022 року наступали російські загарбники. Для здійснення авіанальотів проти України російська армія залучила практично всі аеродроми Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «"Я ще живий і жити буду": Лукашенко розповів, на що перехворів у травні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі