середа, 20 квітня 2016 15:15

9 днів шукають кримчанку Тетяну Гамоліну

9 днів шукають кримчанку Тетяну Гамоліну

31-річний Олександр Гамолін із Запоріжжя розшукує свою дружину 30-річну Тетяну. 11 квітня вона пішла з дому і не повернулась. Лишила 3-річного сина Михайла.

"Напередодні зникнення ми були на дні народження. Тетяна полюбляє випити. Була вже неадекватна. Не хотіла йти додому. Я забрав нашого сина і пішов. Вона повернулася досить пізно. Вранці взяла свій паспорт. Сказала, що треба вирішити якесь питання. Була одягнена в рожевому спортивному костюмі і такого ж кольору кросівки. Одягла темні окуляри і взяла бежеву сумочку. Я подумав, що пішла похмелитися. Бувало вже, що не приходила додому по кілька днів. Спала в подружки. Цього разу її ніхто не бачив. Лише мій однокласник бачив, як через пару днів сиділа на дитячому майданчику біля будинку на нашій вулиці. Цього разу я звернувся в поліцію", - розповів Gazeta.ua.ua Олександр Гамолін.

14 квітня Тетяну офіційно оголосили в розшук.

Правоохоронці з'ясували, що вона перетнула кордон із Кримом.

"Ми обоє кримчани. Там живуть наші батьки. Чотири роки тому я з сім'єю переїхав у Запоріжжя до моєї бабусі. На початку квітня мали звозити сина в Крим, бо має проблеми зі здоров'ям. Але на кордоні не пропустили, бо в Міші немає закордонного паспорта. Ми вернулися назад, щоб оформити документи. Де вона , її батьки теж не знають. Теща сказала, що Тетяна не являлася, - продовжує Гамолін. - Сам дитину відвезти нікуди не можу, бо потрібен дозвіл Тетяни. На роботу не можу піти, бо немає з ким залишити дитину. І сидіти тут вже немає за що, напозичався. Якщо хтось щось знає про мою дружину, прошу повідомити мені або в поліцію. Вона блондинка. Має зріст 160 сантиметров".

Контакти Олександра Гамоліна – (099) 501-40-53.

Зараз ви читаєте новину «9 днів шукають кримчанку Тетяну Гамоліну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі