неділя, 21 червня 2015 19:25

48 вогневих ударів та загострення ситуації по всій лінії розмежування - підсумок дня в зоні АТО

48 вогневих ударів та загострення ситуації по всій лінії розмежування -  підсумок дня в зоні АТО
Фото: korrespondent.net

Протягом дня бойовики нанесли 48 вогневих ударів по українських позиціях. Фіксується загострення ситуації по всій лінії розмежування та використання противником забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

"Впродовж сьогоднішнього дня бойовики проросійських гібридних бандформувань 48 разів наносили вогневі удари по опорних пунктах та блокпостах сил АТО. Окрім того, з танків та мінометів били по міській інфраструктурі Первомайського та Опитного, що неподалік Донецька. Загалом на цьому напрямку було 34 випадки застосування зброї проти українських воїнів", - зазначає прес-центр АТО.

"Зі 120-мм мінометів, гаубиць калібру 152 мм і озброєння танків загарбники майже безперестанку обстрілюють Авдіївку, Опитне, Піски, Водяне, шахту "Бутовка", Березове та Карловку. В районі Мар'їнки надзвичайно активні сьогодні ворожі снайпери. Гатили там і з мінометів калібру 120 мм. Луганське, що неподалік Артемівська, було обстріляно із потужних 152-мм артилерійських систем. По Миронівському окупанти гатили із мінометів", – йдеться в повідомленні.

Штаб інформує, що поблизу Кримського українські бійці відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «48 вогневих ударів та загострення ситуації по всій лінії розмежування - підсумок дня в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі