четвер, 19 липня 2018 13:23

2-річний хлопець помер після планового щеплення

2-річний хлопець  помер після планового щеплення
В одному із сіл Ічнянського району на Чернігівщині в сільській амбулаторії помер 2-річний хлопчик. Фото - kriminalukraine.com.ua

В одному із сіл Ічнянського району на Чернігівщині в сільській амбулаторії помер 2-річний хлопець. За словами батьків, за кілька днів до трагедії дитині робили щеплення. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Надвечір 18 липня до ічнянських правоохоронців надійшло повідомлення, що до сільської амбулаторії з поганим самопочуттям доставлений малолітній хлопчик, який проживав в одному із сіл району. Йому була надана медична допомога, але, незважаючи на всі зусилля лікаря, дитина померла", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалах кору триває: померло 10-місячне немовля

На тілі дитини видимих тілесних ушкоджень не виявлено. Вона проживала у благополучній родині разом із батьками.

За фактом смерті дитини відкрите кримінальне провадження. Триває досудове розслідування та перевіряються всі обставини смерті хлопчика.

У місті Гуляйполе на Запоріжжі 2-річна дівчинка померла після вакцинації. Після щеплення у дитини різко піднялася температура. Дитину повезли до лікарні. Температуру збили. Відправили додому. Вночі Ангеліні стало зле. Викликали "швидку" і забрали до лікарні. А на ранок дівчинка померла.

Зараз ви читаєте новину «2-річний хлопець помер після планового щеплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі