середа, 06 січня 2021 10:52

26-річного чоловіка жорстоко вбили вибухом петарди в роті
4

У Павлограді Дніпропетровської області знайшли понівечене тіло чоловіка. Попередньо, він загинув від вибуху петарди в нього в роті.

Тіло Олександра Журавльова знайшли 3 січня. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства, пише "Дніпро вечірній". За висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці вбили чоловіка та підпалили його помешкання

У Павлограді Дніпропетровської області знайшли понівечене тіло чоловіка
Фото: dv-gazeta.info
Тітка вбитого чоловіка у соцмережах розповіла, що її племінник останнім часом отримував погрози
Він загинув від того, що у нього в роті розірвалася петарда
Він загинув від того, що у нього в роті розірвалася петарда

Тітка вбитого чоловіка у соцмережах розповіла, що її племінник останнім часом отримував погрози. Також він скаржився, що за ним стежать.

"Сашу стратили, його болісно і довго вбивали, тримали руки, на зап'ястях сліди від синців, понівечили рот - він знав чиюсь таємницю", - написала Ольга.

Поліція звернулася з проханням до можливих свідків вбивства повідомити інформацію в Павлоградське відділення поліції або за телефонами 0(66) 283 53 06 - чергова частина, 0(66) 414 57 35 - розшукова група.

11-річний хлопчик пішов на прогулянку та не повернувся 16 травня. Опівночі родичі звернулися до поліції. Школяра знайшли задушеним під купою мотлоху в занедбаній будівлі на території лікарні. Поруч лежав чоловік із закривавленим обличчям. Його затримали за підозрою у вбивстві.

Зараз ви читаєте новину «26-річного чоловіка жорстоко вбили вибухом петарди в роті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі