понеділок, 27 липня 2020 16:14

2 товаришів викрали маршрутку і ганяли Києвом

2 товаришів викрали маршрутку і ганяли Києвом
У Києві двоє товаришів вкрали на зупинці маршрутку "Богдан", доки водій відійшов. Зловмисників затримали. Фото: t.me/kyivpatrol

У Києві 2 товаришів вкрали на зупинці маршрутку "Богдан", доки водій відійшов. Та поїхали кататися.

Подія сталася ввечері 26 липня, повідомили в патрульній поліції Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Захотів покататися": підліток удруге за тиждень викрав маршрутку

"Автопатруль виявив на зупинці розгубленого водія та очевидців, які розповіли, що поки водій відійшов, двоє хлопців зайшли до салону автобусу та поїхали у напрямку вулиці Кирилівської. Інспектори негайно передали орієнтування всім автопатрулям. Невдовзі порожній "Богдан" виявили на вулиці Тульчинській. До інспекторів відразу підійшли обурені очевидці та показали відео "пригод" автокрадіїв - молоді люди їздили вулицею на великій швидкості, скоювали небезпечні маневри, під час поїздки передавали кермо один одному. Після чого покинули автобус у дворі та зникли. Також очевидці вказали ймовірний напрямок втечі кермувальників", - сказано в повідомленні.

Вже за кілька хвилин патрульні розшукали та затримали ймовірних викрадачів на вулиці Кирилівській. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського управління поліції.

У Рівному 17-річний ром викрав маршрутку і возив пасажирів. Пасажири, що скористалися послугами маршрутного таксі №51 і заплатили за проїзд, стали мимовільними співучасниками злочину.

Зараз ви читаєте новину «2 товаришів викрали маршрутку і ганяли Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі