середа, 26 лютого 2020 10:14

Неповнолітній викрав маршрутку і возив містом пасажирів

Неповнолітній викрав маршрутку і возив містом пасажирів
У Рівному неповнолітній ром викрав маршрутку і возив містом пасажирів. Фото: rivnepost.rv.ua

Уранці 26 лютого у Рівному 17-річний ром викрав маршрутку і возив пасажирів.

Пасажири, що скористалися послугами маршрутного таксі №51 і заплатили за проїзд, стали мимовільними співучасниками злочину. Про це розповів один із пасажирів Роман Ільючик, передає "Рівне вечірнє".

"О 6:30 на вулиці Соборна маршрутку несподівано заблокували екіпажі патрульної поліції. Пасажири вже заплатили водієві за проїзд і жодного відношення до злочину не мали. Проте поліцейські їх не випускали із салону і погрожували їм надіти кайданки", - розповів чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випускники викрали автобус і протаранили цвинтар

Маршрутку викрали із вул. Млинівської. Ключі та документи були всередині. Відсутність транспорту на місці виявив водій, коли вийшов з дому, розповіла речниця патрульної поліції Наталка Воєвода.

"Патрульні знайшли цю маршрутку і зупинили її в центрі. З'ясували, що за кермом неповнолітній житель Малого Олексина (зі слів пасажирів – ромської національності), якому 17 років. Він пояснив патрульним, що побачив ключі від автобуса на місці та вирішив розважитися – покататися на маршрутці. За результатами перевірки на алкоголь хлопець був тверезим", - каже Воєвода.

На місце події прибув його батько, а також водій маршрутки №51. Пасажирів – трьох чоловіків - патрульні дійсно тимчасово затримали, щоб з'ясувати всі обставини події.

П'яний житель Кіровоградщини викрав маршрутку та влаштував ДТП. Чоловік витратив усі гроші в розважальному закладі. Щоб доїхати додому, він проник на територію автопарку в Саврані Одеської області, завів мікроавтобус і поїхав у напрямку будинку.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітній викрав маршрутку і возив містом пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі