пʼятниця, 03 жовтня 2014 09:01

2 танка і 10 бойовиків знищили українські силовики минулої доби

2 танка і 10 бойовиків знищили українські силовики минулої доби
Фото: lenta-ua.net

Минулої доби українські військовослужбовці знищили 2 танка і 10 бойовиків в зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"За добу знищено 10 бойовиків і 2 танка. Ліквідовано снайпера бойовиків, який працював по українським підрозділам в районі села Новоласпа", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в прес-центрі повідомили, що Донецький аеродром знаходиться під контролем сил АТО. Там проведена часткова ротація особового складу і техніки, створено умови для оборони стратегічного об'єкта.

"З метою дискредитації сил АТО бойовики в черговий раз обстріляли Донецьк, вогонь з Градів вівся з району населеного пункту Корсунь, неподалік Єнакієвого; зі Ждановкі ракети летіли в південному напрямку", - зазначили в прес-центрі АТО.

У той же час, в районі Маріуполя ситуація стабільна. "За допомогою мережі блок постів, опорних і спостережних пунктів створена система оборони приморського міста. Водночас в районі відзначається діяльність диверсійно-розвідувальних груп і польоти безпілотних літальних апаратів", - підкреслили в прес-центрі АТО.

Зараз ви читаєте новину «2 танка і 10 бойовиків знищили українські силовики минулої доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі