вівторок, 14 серпня 2018 10:27

1-річного хлопчика ошпарили окропом у дитбудинку

1-річного хлопчика ошпарили окропом у дитбудинку
В одному з дитбудинків Кропивницького вихователька обпекла окропом 1-річного хлопчика. Фото - kr.oblast.online

В одному з дитбудинків Кропивницького вихователька ошпарила окропом 1-річного хлопчика. Малюк був госпіталізований у лікарню з діагнозом - опік ІІ ступеня.

Керівництво дитячого будинку кілька днів приховувало інформацію про інцидент. Але прийомна сім'я мовчати не стала, пише kr.oblast.online.

"Нам розповідали, що Марк впав з горщика і зчесав шкіру об ворсистий килим. Швидку допомогу не викликали, а тут же посадили дитину в машину і відвезли в лікарню. Малюка більше тижня лікували в опіковому відділенні обласної лікарні. В дитбудинку цю трагедію називають "прикрим випадком" і пояснюють інцидент тим, що вихователька не перевірила температуру в бойлері, а одразу поставила дитини під воду", - розповідає прийомний батько Олександр Кабанюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчик мало не згорів на Дні народження

Є інформація, що винна в інциденті співробітниця хоче звільнитися з роботи. У поліції відкрили кримінальне провадження. А прийомні батьки добиваються того, щоб дитину повернули в сім'ю.

У Маріуполі 11-місячний хлопчик випив спиртову настоянку, через що потрапив у лікарню в тяжкому стані.

Зараз ви читаєте новину «1-річного хлопчика ошпарили окропом у дитбудинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі