понеділок, 26 грудня 2016 14:35

19-річну дівчину убив кавалер-іноземець

19-річну дівчину убив кавалер-іноземець

На Київщині 37-річний уродженець Південної Осетії побив до смерті свою 19-річну співмешканку. Тіло дівчини знайшли на узбіччі дороги у селі Мала Снітинка Фастівського району.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"37-річний раніше судимий уродженець Південної Осетії, який до того ж незаконно перебував на території України, на ґрунті ревнощів жорстоко побив свою молоду співмешканку. Завдані тілесні ушкодження виявилися не сумісні із життям. Бійка відбулась у квартирі, яку знімав разом із своїм 36-річним раніше судимим товаришем із м. Горлівка. Разом вони приховали сліди злочину та попросили таксиста - 39-річного фастівчанина, відвезти потерпілу до лікарні. Вже по дорозі водій виявив, що дівчина мертва та викинув її бездиханне тіло на узбіччя", - розповіли у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартирант вбив господаря сокирою

Усі підозрювані затримані. Їм загрожує до 15 років в'язниці. Досудове розслідування триває.

У Одесі поліцейські затримали 35-річного чоловіка, який під час сварки вбив дружину. Між подружжям виникла сварка на ґрунті ревнощів. Чоловік схопив ніж та вдарив ним дружину. Потім намагався покінчити життя самогубством, завдавши собі ножове поранення.
Зараз ви читаєте новину «19-річну дівчину убив кавалер-іноземець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі