вівторок, 09 квітня 2013 08:19

17-річний донеччанин просто так забив каменем п'яного, який спав на вулиці

17-річний донеччанин просто так забив каменем п'яного, який спав на вулиці
Убитий став жертвою неповнолітнього юнака. Фото: ukrlife.net

За підозрою у вбивстві чоловіка співробітники Куйбишевського райвідділу міліції Донецька затримали неповнолітнього хлопця.

Повідомлення про те, що біля гаражів знайдений труп з явними ознаками насильницької смерті, надійшло в чергову частину Куйбишевського РВ від місцевого жителя. Оперативники, що виїхали на місце події, насамперед встановили особу потерпілого. Ним виявився раніше засуджений 41-річний чоловік. Невідомі розтрощили йому голову.

В ході проведення оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили, що вбитий став жертвою неповнолітнього юнака. У той день близько 21.00 четверо друзів віком 17-18 років, йдучи вулицею, побачили чоловіка, який лежав на землі в стані сильного алкогольного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трьох людей убили за п'ять тисяч гривень

Пройшовши мимо, група приятелів попрямувала розпивати спиртні напої. Потім молодший з хлопців, підігрітий алкоголем, повернувся до чоловіка, що продовжував лежати на дорозі. Узявши з землі камінь, він кілька разів опустив його на голову безпорадної людини. Від отриманих ран чоловік помер на місці.

Підозрюваний у вбивстві, що навчається в одному з ПТУ міста, затриманий. Троє його друзів перевіряються на причетність до скоєння злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), повідомила прес-служба Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «17-річний донеччанин просто так забив каменем п'яного, який спав на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі