вівторок, 02 квітня 2013 00:15

Трьох людей убили за п'ять тисяч гривень

Вночі 26 березня у Миколаєві клієнт зали гральних автоматів 35-річний Едгар Геворгян зарізав вагітну касирку 24-річну Інну Пахомову та охоронця 35-річного Миколу Якушева.

— Очень жалко Инночку, — каже подруга загиблої Юлия Гуц, 23 роки. — Она сама из Крыма, сыну Сашику только 4 годика. Папа с ними не жил. Инночка с другим парнем встречалась, была беременной на четвертом месяце. У того охранника тоже жена осталась.

Зал гральних автоматів облаштували торік у прибудові дому №89 на вул. Героїв Сталінграда.

— У мене багато знакомих там грають, хоч офіційно то склад, — говорить місцевий 40-річний Віталій. — Вхід туди тільки по звонку на мобільний.

Нападника затримали того самого дня — його зафіксували камери відеоспостереження. На записах видно, що чоловік був у закладі 3 год., програв 5 тис. грн. Вимагав у касирки віддати ці гроші. Коли та відмовилася,  чотири рази вдарив ножем. Охоронця — разів десять.

Едгар Геворгян родом з Єревана. До України з дружиною і донькою приїхав 2006-го. Працював будівельником, винаймав квартиру неподалік зали автоматів. Позаторік побив дружину і та повернулася до Вірменії.

— Ми шоковані вчинком співвітчизника, — каже Гарик Мкртичян, голова вірменської общини в Миколаєві. — Таке звірство не має національності. Ми проситимемо суд дати йому пожиттєве.

Місцеві кажуть, що зал гральних автоматів на вул. Героїв Сталінграда належав міліціонеру.

— Зараз у місті йде розбір "польотів", думають, як приховати власника точки, — розповідає 35-річний Ярослав Дунаєв, координатор Українського руху проти нелегальної міграції. — Кілька років тому ми викривали у Миколаєві нелегальні зали ігрових автоматів. Показували їх міліціонерам, але у відповідь отримали відписки. А заклади продовжили роботу. Це вигідно. Власник залу щомісяця платить 100 доларів з автомата "даху", й ніхто нікого не чіпає. Якщо рейд і наскакує, то штрафують касира.

Зараз ви читаєте новину «Трьох людей убили за п'ять тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі