понеділок, 17 травня 2021 12:42

15-річну школярку відлупцювали серед ночі однолітки

15-річну школярку відлупцювали серед ночі однолітки
На Донеччині двоє дівчат-підлітків відлупцювали 15-річну подругу. Усі обставини встановлюють поліцейські. Фото: npu.gov.ua

У Маріуполі Донецької області двоє дівчат-підлітків жорстоко відлупцювали 15-річну подругу. Школярка з травмами голови потрапила до лікарні.

Подія сталася в ніч проти 16 травня на вул. Дев'ятої Авіадивізії, 28. Про це повідомляє MRPL.CITY.

Виклик про побиття надійшов близько опівночі. Пацієнтку забрали біля одного з під'їздів, повідомили в Маріупольській станції швидкої допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не поділили хлопця: 14-річну школярку побили ровесниці

"Постраждала з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм м'яких тканин обличчя госпіталізована в обласну лікарню", - розповіли медики.

Потерпіла звернулася до поліції. Там відкрили кримінальне провадження.

У Торецьку на Донеччині 14-річні підлітки побили однокласницю та змусили купатися оголеною. Унаслідок побиття потерпіла отримала забійні рани голови та обличчя. Причиною розправи стала особиста образа. Свої дії неповнолітні знімали на камеру мобільного телефону та викладали в соцмережі, проте пізніше видалили.

Зараз ви читаєте новину «15-річну школярку відлупцювали серед ночі однолітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі