четвер, 25 березня 2021 13:26

Не поділили хлопця: 14-річну школярку побили ровесниці

Не поділили хлопця: 14-річну школярку побили ровесниці
За нанесення тілесних ушкоджень школярці поліцейські Слов'янська відкрили кримінальне провадження. Фото: npu.gov.ua

У Слов'янську на Донеччині 14-річну школярку побили 2 ровесниці.

Потерпіла пояснила, що конфлікт між ними стався через хлопця, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата жорстоко познущалися з подруги - 18+

"До поліції звернулись батьки школярки, які повідомили, що їхню доньку побили 2 малознайомі дівчини. Сама дівчина пояснила, що конфлікт між ровесницями стався через хлопця. Поліцейські проводять слідчі дії та збирають матеріали, щоб поставити дівчат на профілактичний облік", - розповіли поліцейські.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом побиття школярки. Крім того, батькам неповнолітніх, які побили дівчину, загрожує штраф за невиконання обов'язків щодо виховання.

В школі №15 в Кривому Розі школярки розправилися зі знайомою. Усе знімали на відео. На кадрах можна бачити, що школярка стоїть перед кривдницями на колінах і терпить образи. А коли намагається відповісти, її валять на землю і б'ють. Розправу знімають на відео інші підлітки. Спочатку сміються. Потім з-за кадру чути голос дівчини, яка просить кривдниць зупинитися.

Зараз ви читаєте новину «Не поділили хлопця: 14-річну школярку побили ровесниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі