пʼятниця, 02 листопада 2018 13:48

14-річну школярку побили однолітки

14-річну школярку побили однолітки
У Кропивницькому однолiтки побили 14-рiчну ученицю школи №23. Дівчину госпіталізували. Фото - Корупція.Інфо

У Кропивницькому однолiтки побили 14-рiчну ученицю школи №23. Дівчину госпіталізували.

Інцидент стався 1 листопада, пише Златопіль.

Школярка зперебуває у неврологiчному вiддiленнi. У неї дiагностували черепно-мозкову травму та пiдозрюють струс мозку, повідомили в обласнiй дитячiй лiкарнi.

Непорозуміння виникло через висловлювання дівчат у соцмережах. Після уроків на вулиці школярки почали з'ясовувати стосунки, за інформацією адміністрації школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсипали віагру: в одній із українських шкіл виявили цькування

"Після уроків між дівчатками сталося непорозуміння. У результаті одна з учениць потрапила до лікарні, адміністрація та батьки надають допомогу для скорішого одужання дитини. Триває розслідування цього випадку. За результатами роботи комісії, управління освіти буде проінформовано. На сьогоднішні вже провели опитування та планують додаткові бесіди з усіма учнями школи. Також ми вкотре нагадуємо колективам, що якщо стаються такі випадки, то робота проводиться на недостатньому рівні, і залучатимемо працівників Нацполіції", - зазначила начальник управління освіти міськради Лариса Костенко, передає dozor.kr.ua.

Обставини пригоди з'ясовують правоохоронцi.

В Одесі школярі жорстоко побили іншого учня школи. Унаслідок отриманих травм хлопчика госпіталізували до хірургічного відділення лікарні.

Зараз ви читаєте новину «14-річну школярку побили однолітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі