четвер, 18 червня 2020 12:30

13-річна дівчина відбилася від ґвалтівника

13-річна дівчина відбилася від ґвалтівника
На Харківщині 13-річна дівчина відбилася від ґвалтівника. Підозрюваного затримали. Фото: pixabay.com

У селі Полтавське Лозівського району на Харківщині 13-річна дівчина відбилася він ґвалтівника. Чоловік напав, коли вона їхала на велосипеді.

42-річна мати дівчини звернулася в поліцію. Протягом декількох годин особу ймовірного нападника встановили. Ним виявився 37-річний житель міста Лозова, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий намагався зґвалтувати жінку та залишив її пораненою на рейках

"Того дня чоловік їхав на скутері в селище Орілька, щоб порибалити. У Полтавському він побачив дівчинку, яка проїжджала на велосипеді. Він зупинився та штовхнув дитину руками у спину, внаслідок чого вона впала на землю. Після цього він намагався зґвалтувати малолітню, однак злякався, що хтось може побачити, та відпустив її", - розповіли в поліції.

З місця події вилучено речові докази. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. За спробу зґвалтування його можуть ув'язнити на 15 років.

У Городнянському районі Чернігівської області поліцейські затримали чоловіка, який чіплявся до 15-річної дівчини. Спочатку на 10 років старший чоловік удавав із себе посадовця, який виконує службове завдання. А потім дістав ніж та почав погрожувати дитині.

Зараз ви читаєте новину «13-річна дівчина відбилася від ґвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі