середа, 29 грудня 2010 09:21

10-річна дитина повісилась, подивившись аніме

10-річна дитина повісилась, подивившись аніме

У Криму в дворі свого будинку повісився 10-річний школяр. Перед суїцидом він разом з 12-річною сестрою дивився аніме "Ельфійська пісня".

Про це повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в АРК.

У міліції припускають, що саме жорстокий сюжет аніме спровокував дитину на цей немислимий крок.

Аніме-серіал "Ельфійська пісня" про мутантів з надприродними здібностями дійсно дуже жорстокий: там є сцени насильства, в тому числі і сексуального, сцени суїциду.

За інформацією відділу, в ході проведення перевірки за даним фактом співробітники міліції встановили, що після того, як п'ять років тому помер батько хлопчика, дитина жила з матір'ю, 12-річною сестрою і 17-річним братом. При цьому на обліку в міліції ні сам неповнолітній, ні його родичі не перебували. Сім'я характеризується позитивно. Мама хлопчика - шкільна вчителька, сама виховує дітей.

У відділі розповіли, що того дня хлопчик перебував вдома зі своєю старшою сестрою. Щоб зайняти час, підлітки дивилися на комп'ютері японські мультфільми. У фіналі анімаційного фільму маленький хлопчик, який тяжко переживав смерть матері, взяв мотузку, зробив з неї петлю, закинув мотузку на гілку дерева і повісився.

"Подивившись мультик, діти стали займатися кожен своїми справами: брат вийшов у двір погуляти, а сестра залишилася в будинку. Через кілька хвилин дівчинка виглянула у вікно і побачила братика повішеним на дереві", - сказали у відділі.

Правоохоронців насторожує той факт, що в домашньому комп'ютері сім'ї зберігалося безліч фільмів жахів та іншого відео, що пропагує культ насильства і жорстокості. Зокрема, в ході огляду місця події співробітники міліції на письмовому столі виявили книгу "Зловісні мерці".

У відділі уточнили, що подія зареєстрована в Сакському ГО, за даним фактом проводиться перевірка.

"Крымское информационное агентство"

Зараз ви читаєте новину «10-річна дитина повісилась, подивившись аніме ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі