вівторок, 03 листопада 2020 11:21

Зірка фільму "У бій ідуть тільки "старі" заповів поховати його в Рівному

У Вінниці на 67-му році помер український і радянський актор Олександр Немченко. Найбільшу славу серед гладачів він здобув як виконавець ролі Івана Федоровича у фільмі "У бій ідуть тільки "старі".

Сумну звістку повідомили на Facebook-сторінці Вінницького академічного музично-драматичного театру імені Миколи Садовського.

"Відійшов у вічність Олександр Немченко. Диригент співочої ескадрильї прийняв в обійми ще одного свого вихованця", - повідомили в театрі.

Автор: facebook.com/theatersadovskogo
  У Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. Микола Садовського повідомили сумну звістку про смерть Олександра Немченка
У Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. Микола Садовського повідомили сумну звістку про смерть Олександра Немченка

Олександр Дмитрович не дожив до свого наступного дня народження 10 днів - 12 листопада йому мало виповнитися 67 років. Народився 1953 року в місті Рівному. Там же, за заповітом, і буде похований його прах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шон Коннері помер на Багамах

"Він прожив гідне життя, насичене не лише творчістю, але й щирою любов'ю до всього, чим займався, до всіх, хто його оточував. Заслужений артист України. Актор театру та кіно. Створив театральну студію при Будинку вчителя. Довгі роки займався народною медициною. І завжди з усмішкою", - згадують про Олександра Немченка колеги по вінницькій сцені.

На рахунку заслуженого артиста України Олександра Немченка 4 ролі в кіно та 122 - на театральній сцені. Популярним він став, після того як зіграв добродушного, веселого, безвідмовного барабанщика 2-ї співучої ескадрильї Івана Федоровича у фільмі "У бій ідуть тільки "старі".

Прощання у Вінниці відбудеться у вівторок 3 листопада, о 16-й, у залі для панихид ритуальної агенції "Реквієм" на вулиці Батозькій у Вінниці. А поховають Олександра Немченка в Рівному.

Актор Едді Хассел, найвідоміший за ролями в номінованому на "Оскар" фільмі "Дітки в порядку" й серіалі "Поверхня", помер, після того як у нього стріляли, в неділю, 1 листопада, в Техасі. Хасселу було 30 років.

Зараз ви читаєте новину «Зірка фільму "У бій ідуть тільки "старі" заповів поховати його в Рівному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі