середа, 15 березня 2017 13:28

Голівудський красень таємно одружився із колегою

Голівудський красень таємно одружився із колегою
31-річний Дейв Франко таємно одружився зі своєю колегою. Фото - Сплетник

Голівудський актор 31-річний Дейв Франко, відомий ролями у "Ілюзії обману" та "Мачо і ботан" таємно одружився зі своєю колегою, Елісон Брі, 34 роки.

Новину підтвердила прес-служба Дейва. Проте місце і час, де було весілля, поки не уточнюються.

Актори почали зустрічатися ще в 2012 році. Про заручини закоханих стало відомо в серпні 2015 року, коли Елісон з'явилася з обручкою на прем'єрі фільму "Спати з іншими людьми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрасивіша пара турецького кіно відсвяткувала заручини

"Я ніколи не уявляла себе нареченою. Шлюб ніколи не цікавив мене по-справжньому, можливо, тому, що я була дуже зосереджена на своїй роботі. Я не була впевнена, чи потрібно це взагалі. Я замовила сукню в одному відомому інтернет-магазині, подумавши, що напевно, на весіллі я з'являюся в ній", - казала в одному з інтерв'ю Брі.

Актор, який зіграв головну роль в улюбленій "поттеріані", готується до весілля. 27-річний Деніел Редкліф освідчився своїй коханій акторці Ерін Дарк, відомій за ролями у стрічках "Бідна багата дівчинка" та "Все ще Еліс".

Зараз ви читаєте новину «Голівудський красень таємно одружився із колегою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі