середа, 18 липня 2007 07:00

Восьмирічний Андрій втопився у ставку

Тіло 8-річного рівнянина Андрія Кучерука знайшли у ставку в селі Малинівка Гощанського району. Хлопчик лежав у воді горілиць за тридцять метрів від берега.

— Мати Андрія працює на ринку в Рівному, чоловік помер. Хлопчика взяла до себе на літо бабця, яка мешкає у селі Воронів, за два кілометри від Малинівки, — каже 45-річна односельчанка Марія Стецюк. — Той ставок недалеко від села. Він не дуже глибокий, дорослій людині з головою води буде.

У понеділок після обіду Андрійко пішов у Малинівку до дядька. Потім побіг з друзями купатися на ставок. Діти не сказали про це нікому з дорослих — боялись, що насварять. Хлопці роздяглись і полізли у воду. Андрійко заплив найдальше і йому забракло сил повернутись до берега. Товариші пішли додому, нікому нічого не сказавши, полягали спати.

Першою шукати онука кинулась бабця. Підняла на ноги все село — чоловіки з ліхтарями обшукали вулиці та пасовища. Біля ставка випадково наступили на дитячі плавки — Андрій скинув їх, щоб не намочити.

О десятій вечора малинівчанин Василь Пивоварчук витяг з води мертвого Андрійка.

У 39-річної Світлани Кучерук залишився один неповнолітній син-школяр.

Зараз ви читаєте новину «Восьмирічний Андрій втопився у ставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі