середа, 17 травня 2006 18:44

Вкрадені стільці подарував землякам

Настоятель церкви християн віри євангельської в закарпатському містечку Міжгір"я, прийшовши зранку до свого храму, побачив, що вночі хтось виламав двері й виніс із церкви всі 84 стільці.

За кілька днів міліція затримала 50-річного місцевого жителя Михайла, який перебивався сезонними заробітками. Той казав, що викрадення меблів йому замовив сільський голова села Тюшка 42-річний Володимир Сенькович. Вони призначалися для тамтешнього сільського клубу, облаштуванням якого хотів похизуватися війт. За стільці обіцяв 1 тис. грн.

На найнятій вантажівці Михайло привіз стільці, скинув їх біля клубу, отримав обіцяні гроші й поїхав геть.

— Проти сільського голови кримінальну справу не порушили, бо довести, що той замовляв їх викрасти, — важко, — каже керівник міжгірських дільничних інспекторів Володимир Буртин, 40 років. — Та й свідчення підозрюваного доволі плутані.

Сільський голова Володимир Сенькович каже, що все було інакше:

— Михайло колись жив у нашому селі. Був моїм сусідом. Я зустрів його у райцентрі і поскаржився, що в клуб потрібні стільці, а грошей на них немає. От Михайло і запропонував зробити подарунок землякам. Коли я дізнався правду, відразу повернув ті стільці й вибачився перед громадою храму.

Зараз ви читаєте новину «Вкрадені стільці подарував землякам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі