субота, 16 лютого 2008 07:15

В Івана Торського стріляли гумовими кулями

Увечері 13 лютого в місті Трускавець Львівської області, в офісі "Трускавець курорт-сервіс" на вул. Суховоля, 54а, поранили 38-річного Івана Торського, генерального директора холдингу. У стрілянині підозрюють співзасновника компанії Володимира Говірка, 46 років.

— Торського поранили в живіт із пістолета, що стріляє гумовими кулями, — розповідає Денис Харчук із прес-центру обласної міліції. — Говірка розшукуємо, щоб узяти свідчення.

Подейкують, що між засновниками холдингу того вечора виникла суперечка. Після того як поранили Торського, Говірко від"їхав від офісу автомобілем потерпілого.

Із Володимиром Говірком "ГПУ" вдалося поговорить по мобільному. Чоловік розповів, що того вечора був удома з коханою жінкою. Деталей інциденту не знає.

— Із Іваном знайомі понад 10 років, — каже Володимир. —  Товаришуємо, можу назвати його найкращим другом. Знаю, що з ним уже все гаразд, він прийшов до тями після операції. Я його не провідував — пускають лише родичів.

Нині Володимир Говірко у відрядженні, запевнив, що до Трускавця повернеться наприкінці тижня.

Іван Торський перебуває у реанімації Трускавецької міської лікарні. Чоловіка прооперували того ж вечора, стан стабільний.

Зараз ви читаєте новину «В Івана Торського стріляли гумовими кулями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі