середа, 07 травня 2008 07:10

Юрія Ярмолюка вбили за компліменти

25-річного Віктора Наконечного із селища Степань Сарненського району Рівненщини затримали за побиття односельця Юрія Ярмолюка, 43 роки. Після бійки чоловік помер у лікарні.

— Віктор — найстарший син у багатодітній сім"ї. Має ще вісьмох братів та сестер, — каже інспектор Петро Немеришин з обласного управління міліції. — Час від часу їздив із батьком на заробітки за кордон.

Увечері Віктор прийшов із дискотеки. Дізнався, що його мати гостювала у знайомих. Там був Юрій Ярмолюк, розважав компанію жартами. Хлопцям здалося, що він залицяється до їхньої матері.

Вони попередили чоловіка, але той не відреагував. Тоді Віктор перейшов від погроз до бійки.

— Збив його кулаком, потім довго бив ногами. Мати намагалася відтягнути сина, але той не зважав, — каже Петро Немеришин.

Закривавленого Ярмолюка залишили лежати на підлозі в будинку сусідів. За деякий час він піднявся і пішов додому. Несподівано йому стало зле. Упав на дорозі біля паркану.

Непритомний пролежав до шостої ранку.

— У нього була забійна черепно-мозкова травма, побите обличчя і живіт, — веде далі Петро Немиришин. — Селяни викликали "швидку" та міліцію. Чоловік помер у лікарні.

— Він був спокійний, урівноважений. Усім жінкам компліменти робив, — каже 53-річна родичка загиблого Марія Гоч. — Юрій народився в Гощі, працював залізничником. Із дружиною розійшовся, жив з 22-річним сином Віктором.

Зараз ви читаєте новину «Юрія Ярмолюка вбили за компліменти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі