неділя, 24 грудня 2006 18:09

Старшокласник допоміг затримати нелегалів

Одинадцятьох нелегальних мігрантів із Іраку затримали правоохоронці в Нововолинську Волинської області. Зголоднілі чоловіки віком 25–40 років чекали на провідника через польський кордон в однокімнатній квартирі за 12 км від міста.

За словами начальника Нововолинського міськвідділу міліції Анатолія Трофимчука, 40 років, нелегали приїхали на Волинь із Криму. Там їх зустріли українські посередники і без зупинок мікроавтобусом довезли до Луцька. Спочатку поселили в закинутій хаті передмістя, а через два дні вночі перевезли до Нововолинська. Про дивних сусідів чергову частину міліції повідомив старшокласник міської школи.

Мігранти розповіли, що прямували до Німеччини та Англії, посередникам заплатили по $4 тис.

— Я сім років прожив в Англії. Там моя дружина і маленька дитина, — каже англійською 31-річний Сулейман Садак. — Коли в Іраку почалася війна, мене викликали на службу. Хочу побачити сім"ю, тому й вирушив до Європи.

Нелегалів замкнули в ізоляторі тимчасового утримання. За кілька днів їх відвезуть у приймальник-розподільник у Луцьку, а потім депортують на батьківщину.

Зараз ви читаєте новину «Старшокласник допоміг затримати нелегалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі