четвер, 25 червня 2009 19:06

Начальник міліції продав на вечірці краватку

5,6 ТИС. грн для новонароджених зібрали рівненські чиновники на благодійному аукціоні під час вечірки в нічному клубі "Магнат". Один з найдорожчих лотів надав губернатор 50-річний Віктор Матчук — золоту прикрасу, виготовлену на його замовлення.

— Це значок із гербом Рівненської області — білий хрест на червоному фоні, — розповідає голова облдержадміністрації. — Прикраса зроблена з червоного та білого золота. Віддаю єдиний екземпляр, іншого такого немає.

Стартова ціна значка — 1000 гривень. За нього кілька хвилин сперечалися начальник обласної міліції Ярослав Голомша, 47 років, та заступник голови обласної ради 45-річний Валентин Королюк.

Переміг генерал-майор. Голомша дістав із кишені гаманець, виклав 2 тис. грн.

— Не шкода грошей, бо підуть на добре діло, — розраховується готівкою. — Все-таки, це для дітей.

Суперник генерала вдовольнився світлиною "Злива" у рамці. За роботу фотографа Олександра Майструка Королюк віддав 900 грн.

Бармен нічного клубу не пожалкував 1100 гривень за м"яч з автографами гравців київського футбольного клубу "Динамо". На стіні за барною стійкою одразу повісив плакат цієї команди.

Серед лотів була також губна гармоніка, яку продали депутатові облради за 800 грн.

Несподівано для всіх Ярослав Голомша зняв із себе рожево-сріблясту краватку і виставив її на торги. За 800 гривень її придбав його заступник — полковник Віталій Заславський.

— От якби це були генеральські погони, — жартує новий власник краватки.

— Зібрані гроші передамо міському пологовому будинку, — пояснює організатор акції Сергій Штурхецький, 31 рік. — Там нещодавно встановили кювет для новонароджених, який вартує 100 тисяч гривень. Але медики ще не повністю розрахувалися за обладнання, яке рятує життя передчаснонароджених. Тому ми і провели аукціон, щоб хоч трохи їм допомогти.

Зараз ви читаєте новину «Начальник міліції продав на вечірці краватку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі