вівторок, 29 січня 2008 07:09

Маршрутники домагаються вищих тарифів

У четвер вранці тисячі жителів Чернівців не змогли дістатися Калинівського ринку — 70 водіїв чотирьох маршрутів не вийшли на роботу.

— Міська рада з першого лютого збільшить тарифи на перевезення з однієї гривні до гривні двадцять п"ять на маршрутах завдовжки до 10 км і до півтори гривні — понад 10 км, — говорить 44-річний Олег Пилип"як, заступник начальника міського відділу транспорту. — Водії маршруток, які возять людей на Калинівський ринок, вимагають тариф у дві гривні, навіть у дві п"ятдесят. Скаржаться, що через низьку вартість перевезень ледве зводять кінці з кінцями, бо працюють на єдиному податку.

Аби вивезти людей із центру, на тролейбусний маршрут N5 відправили п"ять додаткових тролейбусів. Увечері перевізників запросили у відділ транспорту. У п"ятницю водії маршруток відновили роботу — влада пообіцяла вирішити тарифне питання протягом наступного місяця.

У Чернівцях діють 44 маршрути.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутники домагаються вищих тарифів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі