середа, 04 липня 2007 07:02

Марія Орецька загинула під електричкою

Минулої п"ятниці 70-річна Марія Орецька смертельно травмувалася під колесами електропоїзда "Львів–Трускавець" у Стрию Львівської області.

— Марія Іванівна, мабуть, прямувала на кладовище, розташоване неподалік. За 50 метрів від залізниці є приватні будинки, а по інший бік — цвинтар, — припускає 37-річний Роман Луців, оперативний черговий Стрийської транспортної міліції. — Обходити далеко, а через колію — два кроки. Машиніст електрички побачив бабцю ще здалека, почав сигналити. Але старенька, видно, не чула.

Електропотяг зі Львова, ущерть заповнений пасажирами, загальмував на 555-му кілометрі. Від удару Марії проломило череп, мозок витік на шпали.

— До різкого екстреного гальмування машиніст не міг удатися — постраждали би пасажири у вагонах, — зауважує Луців. — За п"ять хвилин на місце події прибули наші працівники. Навколо зібралися перехожі, викликали "швидку". Але рятувати бабцю було вже пізно. Її відразу відвезли в морг.

Зараз ви читаєте новину «Марія Орецька загинула під електричкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі