середа, 30 травня 2007 07:12

Львівським чиновникам купили два велосипеди

Працівники львівської мерії зможуть їздити у справах на роверах. Два спортивні велосипеди вартістю 2 тис. грн закупило комунальне підприємство "Ратуша-сервіс". Ідея належить міському голові Андрієві Садовому.

Першим на велосипеді поїхав на зустріч на вул. Ференца Ліста директор департаменту гуманітарної політики Олекса Побурко, 31 рік.

— Дуже зручно зараз перетинати площу Соборну, — розповідає він. — Її ремонтують, тому автомобілі не їздять. Єдине — місць для паркування велосипедів у місті немає, тому треба мізкувати, де його залишити.

— Я навіть їздити не вмію, — каже керуюча справами виконкому міської ради Марта Литвинюк, 42 роки. — Хоча, маючи таку нагоду, гріх не повчитися.

Біля входу до ратуші для паркування велосипедів встановили спеціальні турнікети. Веломашини прив"язують ланцюжком і вішають замок. За ними наглядають охоронці з мерії. Щоб узяти велосипед, чиновникам не потрібно надавати документів.

Окрім велосипедів, у гаражі Львівської міської ради нещодавно з"явилися 10 новеньких "тойот". Автомобілі безкоштовно передав мерії сервісний центр "Львів-Діамант". У відповідь депутати міської ради на сесії 24 квітня затвердили проект землеустрою про надання земельної ділянки вул. Кульпарківській для сервісного центру.

Зараз ви читаєте новину «Львівським чиновникам купили два велосипеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі