вівторок, 13 травня 2008 07:05

Курсанти накривали столи ветеранам

Товариство сприяння обороні України в Чернівецькій області організувало автопробіг із нагоди 63-ї річниці Перемоги. 52 легкові машини їхали через усі населені пункти, де встановлені пам"ятники та обеліски загиблим воїнам.

Автопробіг стартував о 10.00 на Соборній площі в Чернівцях. Перед меморіалом воїнам-визволителям вишикувалася колона з "лад" і "жигулів". Учасники заходу вирушили за шістьма маршрутами.

— Усі легковики — учбові, належать військовому автомобільному технікуму, — розповідає Андрій Дідушко із відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Чернівецької ОДА. — Керували ними курсанти під наглядом інспекторів із водіння. Зупинялися в кожному населеному пункті біля пам"ятників воїнам-визволителям. Їх зустрічали школярі і ветерани.

Учасники пробігу накривали символічні столи для ветеранів — частували їх канапками, наливали по чарці.

— Автопробіг у нашій області організовують уже 14-й рік поспіль, — каже Дідушко. — У такий спосіб вшановуємо наших ветеранів, хочемо, аби вони знали, що ми їх цінуємо і любимо. А для курсантів — це чудова нагода попрактикуватися в керуванні транспортом.

Зараз ви читаєте новину «Курсанти накривали столи ветеранам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі