пʼятниця, 29 серпня 2008 07:09

Контрабандисти хотіли перепливти Західний Буг на матраці

Сім контрабандистів із 10 тис. пачок цигарок затримали на березі прикордонної ріки Західний Буг вартові застави "Ягодин" Любомльського району на Волині. Чоловіки готувалися перепливти до Польщі на надувному матраці з веслами.

У ніч на понеділок жителі села Теряхи повідомили прикордонників, що поблизу лісу бачили групу невідомих із клунками. Ті крадькома йшли в бік польського кордону. Наряд затримав контрабандистів на березі Західного Бугу. У мішках вони несли 20 ящиків із цигарками "ЛМ". Чоловіки, віком від 20 до 35 років, готувалися до форсування ріки на надувному матраці з веслами.

— Затримані живуть у сусідньому районі. На польській стороні їх чекав спільник. Він мав оптом купити цигарки, — каже прес-секретар Луцького прикордонного загону Богдан Козуб, 37 років.

Контрабандистів доправили на заставу для з"ясування осіб. Кого спіймали вдруге, може отримати три роки тюрми. Новачкам загрожує адміністративний штраф. Прикордонники конфіскували 10 тис. пачок цигарок, матрац і весла.

На залізничній станції міста Ковель податкова міліція вилучила 4,5 тис. пачок цигарок "Класік". Товар поїздом мали перевезти до Польщі. Невідомі чоловіки вночі сховали контрабанду в бічних отворах вантажного вагона.

Зараз ви читаєте новину «Контрабандисти хотіли перепливти Західний Буг на матраці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі