четвер, 10 вересня 2009 18:57

Футболістів побили бітами

Ужгородська міліція порушила кримінальну справу за хуліганство проти 37-річного Валерія Ванькова, Василя Маняка, 34 роки, та 41-річного Валерія Шалахи. 30 серпня після футбольного матчу між сільськими командами вони побили гравців із села Невицьке Ужгородського району Закарпаття.

— Тієї неділі на чемпіонаті району ми грали футбол із командою села Соломоново в них удома, — каже Невицький сільський голова Олександр Чундак, 35 років. — Під час матчу постійно виникали суперечки. Футболіст з їхньої команди Валерій Ваньков почав битися з нашими хлопцями, і суддя вигнав його з поля. Ми зіграли внічию та поїхали додому.

О 17.30 поблизу села Холмок їх наздогнали кілька машин і перегородили шлях. Невичани змушені були зупинитися.

— Під"їхало з вісім автомобілів-іномарок. Із них вибігли молодики з бітами і почали трощити наші автівки та бити людей, які намагалися їх зупинити, — веде далі Чундак. — Побиття тривало 20 хвилин. У наших машинах сиділи діти. Сильно перелякалися. Із проїжджих ніхто не зупинявся, аби допомогти. Але саме хтось із них повідомив даїшників, які чергували неподалік. Коли бандити побачили міліціонерів, швидко сіли в свої іномарки та втекли.

Двох футболістів Невицької команди доправили до лікарні. У 31-річного Віталія Геці було проламано виличну кістку. В Івана Дудика, 29 років, потрощено ребра. Іще четверо чоловіків дістали струс мозку.

— Серед нападників упізнали футболіста із Соломонова Валерія Ванькова, депутата Баранинської сільської ради від Партії регіонів Валерія Шалаху та директора елітного ужгородського нічного клубу "Ейла" Василя Маняка, — говорить сільський голова.

Кримінальна справа перебуває на особистому контролі прокурора Закарпатської області та начальника обласної міліції Павла Кононенка. Уже встановили особи всіх нападників. Їх утримують у слідчому ізоляторі в Ужгороді.

Зараз ви читаєте новину «Футболістів побили бітами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі